Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 

Custom Interieur
Zoals: Foam / Schuim / Panelen

De koffers zijn met verschillende standaard vullingen te krijgen, echter wij kunnen de koffers voor u ook voorzien van een speciaal op maat gemaakt interieur, denkt u hierbij aan foam zodat uw producten een 100% pasvorm hebben en dus ook de maximale bescherming genieten of bijvoorbeeld een paneelframe zodat u enkel uw koffer hoeft open te klappen om aan het werk te kunnen. U kunt altijd kiezen voor de juiste inlay zodat u een mooie OEM oplossing heeft.

Foaminterieur:
custom-foam
custom-foam
custom-foam
custom-foam

custom-foam
Hoe werkt Custom Foam:
U zend uw producten op (of brengt deze langs) en wij maken hier een tekening van hoe dit het beste in de koffer past. Hiervan zenden wij u een tekening zodat u kunt bevestigen dat dit inderdaad is wat u wenst. Als u ons een akkoord geeft na aanleiding van de tekening gaan wij het schuiminterieur voor u frezen en zorgen ervoor dat de producten er precies inpassen en dat ze voor u makkelijk bereikbaar zijn.

Kosten:
Voor het maken van foam heeft u eenmalige kosten voor het tekenen, deze kosten zijn afhankelijk van het aantal producten dat erin komt en wat de vormen, deze kosten betaald u echter maar 1malig! Als u op een later tijdstip een nieuwe order plaatst kan de tekening worden hergebruikt en betaald u geen nieuwe tekenkosten, eventuele kleine aanpassingen kunnen ook uitgevoerd worden en u betaald dan enkel de aanpassingskosten en niet de kosten voor een gehele nieuwe tekening.

Aantal:
Foam kan al op maat worden gemaakt vanaf 1 stuks. Maar ook orders van 10.000 stuks zijn geen probleem voor ons.

Mogelijkheden:
De mogelijkheden zijn ZEER divers, u kunt denken aan 1 enkel blok foam waar alles uitgefreesd is maar we kunnen ook meerdere lagen foam op elkaar doen zodat u in 1 laag kleine onderdelen kunt plaatsen en in een andere laag apparatuur. U kunt er ook voor kiezen om meerdere kleuren foam te gebruiken of om het foam netjes af te laten werken met een fluweel laag voor een zeer mooi afgewerkt uiterlijk.
Voor de medische wereld kunnen wij ook "cleanroom" foam leveren, uw foam wordt dan gecoat zodat het geen stof en kleine deeltjes los laat.
Ook kunt u zelf aangeven dat u een speciaal hard schuim of een antistatisch foam wenst zodat bijv. uw elektronica extra goed beschermd is.
custom-foam
Paneelinterieur:
custom-paneel

Hoe werkt een paneel frame:
U schaft een koffer aan waar ook een paneerframe voor beschikbaar is, dit paneelframe word vastgezet in de koffer en op dit frame bevestigen wij een paneel wat de juiste ,maten heeft voor uw producten. U kunt de items naar ons opzenden of afgeven maar u kunt ons ook de maten doorgeven per mail. Wij vragen u dan ook een opzet te geven hoe u de producten het liefst in het paneel wenst te monteren. Wij kunnen alle gaten en sleuven precies voro u op maat frezen zodat al uw items makkelijk gemonteerd kunnen worden. Producten die vaak gemonteerd worden zijn displays, aansluitingen zoals coax connectoren, usb aansluitingen, stroomtoevoer etc etc.

Kosten:
Voor het maken van een paneel heeft u eenmalige kosten voor het tekenen, deze kosten zijn afhankelijk van het aantal producten dat erin komt en wat de vormen, deze kosten betaald u echter maar 1malig! Als u op een later tijdstip een nieuwe order plaatst kan de tekening worden hergebruikt en betaald u geen nieuwe tekenkosten, eventuele kleine aanpassingen kunnen ook uitgevoerd worden en u betaald dan enkel de aanpassingskosten en niet de kosten voor een gehele nieuwe tekening.

Aantal:
Panelen kunnen al op maat worden gemaakt vanaf 1 stuks. Maar ook orders van 10.000 stuks zijn geen probleem voor ons.